Jak możesz pomóc?

Masz pomysł na zbiórkę, imprezę, wyprawę? Zrealizujmy to razem!

Wspierasz naszą działalność? Szepnij o nas znajomym, może też nas polubią!

Przelej fundusze, wykorzystamy je na zakup kolejnych urządzeń potrzebnych Oddziałowi Hematologii gdańskiego UCK!

Współpraca z biznesem

Jesteś przedsiębiorcą zaangażowanym w sprawy społeczne? Jeszcze nie? To dajemy Ci szansę. Przygotowaliśmy warsztaty kulinarne dla dzieci z Oddziału Hematologii Dziecięcej gdańskiego UCK. Możesz je sfinansować. Koszt nie jest duży! Prosimy, skontaktuj się z nami: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Przygotowaliśmy też arte i muzykoterapię dla małych pacjentów i wsparcie psychologiczne dla personelu medycznego! Chcesz wiedzieć więcej? Skontaktuj się z nami: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Organizujemy różne akcje charytatywne - włącz się jako wolontariusz razem ze swoimi pracownikami!

Wolontariat

Rąk do pracy zawsze jest mało! Pomóż nam działać na rzecz małych pacjentów Oddziału Hematologii Dziecięcej gdańskiego UCK! Skontaktuj się z nami: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Wykorzystaj to kim jesteś

Jesteś księgowym? Wiemy masz dużo pracy, ale my mamy program księgowy, prowadzimy ją sami, potrzebny jest ktoś kto to będzie kontrolował i pilnował terminów!

Jesteś prawnikiem? Wesprzyj nas radą, żebyśmy nigdy się nie potknęli!

Internet masz w małym palcu? Spraw, że będziemy skuteczniejsi!