Wpompuj nam swój 1%

krs1 PNG

Nadszedł czas podatkowych rozliczeń. Zwracamy się do Państwa z prośbą żebyście zechcieli przekazać swój 1% właśnie Fundacji z Pompą. Każda ofiarowana nam złotówka zostanie wydana na wsparcie małych pacjentów Oddziału Hematologii Dziecięcej UCK w Gdańsku.

Kiedy dowiadujesz się, że twoje dziecko ma białaczkę, nie chcesz czekać. Musisz działać. Natychmiast! Ponad dwa lata temu rodzice chorych dzieci założyli Fundację z Pompą - Pomóż Dzieciom z Białaczką, która zbiera fundusze na sprzęt medyczny dla Oddziału Hematologii Dziecięcej gdańskiego UCK. Leczone są tu dzieci z całego Pomorza. Są wspaniali lekarze i pielęgniarki, z wielkim sercem dla małych pacjentów. Ale brakuje sprzętu do terapii! Począwszy od pomp infuzyjnych i kardiomonitorów, aż po ten jednorazowego użytku. Zbiórka już przyniosła wymierne efekty, ale sprzęt szybko się zużywa, a na Oddział trafiają nowi pacjenci. Dlatego wciąż potrzebne są nowe kardiomonitory i pompy. Prosimy, wpompuj nam swój 1%. Pomóż wyzdrowieć Dzieciom z Białaczką! Każda ofiarowana złotówka zwiększa ich szansę na wygranie walki z rakiem krwi! KRS 0000470769

Jeśli sam nie umiesz wypełnić rocznego zeznania - POMOŻEMY w zamian za Twój 1%. PIT wypełni doradca podatkowy, nasz wolontariusz, Sebastian Zimny. Wyślij e-mail z numerem telefonu na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. w tytule wpisz PIT 2015.